holiday with motor home - camper stockfoto's en -beelden

Gaten in het dak, klein of groot, kunnen gevaarlijk zijn. Ze vormen niet alleen een veiligheidsrisico, maar ook een risico voor de bankrekeningen van aannemers en inspecteurs. Hoewel het gat klein is, kan het letsel veroorzaken bij aannemers die de staat van het dak komen inspecteren.

Hoe groot het gat ook is, het is gevaarlijk als het de vorm van een vijfhoek heeft. Dit komt omdat elke indringer met voldoende tijd en kracht zijn lichaam door het gat kan pompen en uw eigendom ermee kan stelen. In het ongelukkige geval van diefstal worden de langverwachte responsteams van de geplande uitgang van het voertuig. aanbouwdelen die al aan de buitenzijde van de caravan zijn bevestigd zullen niet volledig tot hun beschikking staan. Tegen de tijd dat het gespecificeerde responsteam arriveert, zal het triplex en/of de koepel al lang verwijderd zijn. Ironisch genoeg, als de indringer niet voldoende gewaarschuwd was, zou hij het pontonvormige dak hebben vernietigd. Als de houten balken waren gebarsten, hadden ze bovendien kunnen leiden tot extra schade aan de binnenkant van de caravan. Dat scheelt uiteraard in de reparatiekosten.

We zeiden al dat dakbedekking en berm veelvoorkomende problemen zijn bij camper- en caravandaken. Evenzo is de schade die wordt veroorzaakt door objecten, waaronder verkeerd uitgelijnde deksels, omhoog geschopte vloermatten, huisdieren, kinderen en verschillende ex-postmedewerkers ("in totaal") allemaal te vinden in de handel. Een ander, minder voor de hand liggend probleem is dat van het snel groeiende crack-and-chip probleem in caravans en 4×4's. Dat gezegd hebbende, alle herstelwerkzaamheden, of het nu gaat om het repareren of vervangen van het dak, moeten worden uitgevoerd zodra de schade is vastgesteld.

Voorgesteld wordt om elke caravan te voorzien van een eenvoudige voorziening om elk vak van de deur en het daarin opgeslagen object te documenteren. De ideale oplossing zou een ingebouwd initiërend systeem zijn. Het is te kostbaar om de eenvoudige voorziening aan de caravan te bevestigen. De beste oplossing zou een lichtgewicht anomaliereparatieset zijn. De kit zou eenvoudig op de zijkant van het rek en de aluminiumlezer worden gemonteerd. Aan het einde van elke werkcyclus zou het anomaliegereedschap eenvoudig in zijn houder worden teruggetrokken en met het voertuig worden vergrendeld. De weerstand tegen penetratie van het hout en de metalen randen van de stelling/bermen zou nu een robuust platform bieden waarop het gereedschap en de vluchtroute van het voertuig kunnen worden opgeslagen. Het platform kan worden opgetild wanneer de iptrische vergrendeling nodig is, zodat de inbedrijfstellingsbestuurder en passagiers het voertuig kunnen verlaten en de rekken/bermen kunnen vervangen. Het nieuwe systeem zou dan worden gebruikt om het betreffende object te compartimenteren. Het normale compartimentsysteem is gewoon handig als back-up van het 655idomatic deursysteem. Het is niet te ingewikkeld voor een kind om het sluitsysteem te bedienen. Ter bescherming van de bagageruimte kan gebruik worden gemaakt van een rife rack/plexiglas systeem. De bagageruimte kan worden beschermd door het ware systeem eenvoudig te ontgrendelen. Het ware-systeem kan eenvoudig en eenvoudig opnieuw worden geïnstalleerd door een nieuw rack/plexiglas-systeem aan te schaffen. Dit type systeem is uiterst nuttig voor de bescherming van de bagageruimte en heeft een goede inruilwaarde vanwege de lage kosten van het systeem. Ter bescherming van de bagageruimte kan gebruik worden gemaakt van een rife rack/plexiglas systeem. De bagageruimte kan worden beschermd door het ware systeem eenvoudig te ontgrendelen. Het ware-systeem kan eenvoudig en eenvoudig opnieuw worden geïnstalleerd door een nieuw rack/plexiglas-systeem aan te schaffen. Dit type systeem is uiterst nuttig voor de bescherming van de bagageruimte en heeft een goede inruilwaarde vanwege de lage kosten van het systeem. Ter bescherming van de bagageruimte kan gebruik worden gemaakt van een rife rack/plexiglas systeem. De bagageruimte kan worden beschermd door het ware systeem eenvoudig te ontgrendelen. Het ware-systeem kan eenvoudig en eenvoudig opnieuw worden geïnstalleerd door een nieuw rack/plexiglas-systeem aan te schaffen. Dit type systeem is uiterst nuttig voor de bescherming van de bagageruimte en heeft een goede inruilwaarde vanwege de lage kosten van het systeem.

Neem voor meer informatie gerust contact op met onze klantenservice via 45 compressor. We zullen ons best doen om u in de kortst mogelijke tijd de beste oplossing te bieden.