elke klant verdient het om gehoord te worden - concentreren op klantenservice stockfoto's en -beelden

Dit bedrijf is een van de snelst groeiende in het gebied en we verwelkomen iedereen om zich bij deze groep aan te sluiten. U zult zien dat veel klanten 4 schattingen nodig hebben om de kosten in Eindhoven te vergelijken, waarbij velen ook meer dan één bedrijfslid kiezen.

Wij zijn een franchisenemer.

Wij handelen alleen in auto's, niet in verzekeringen. Wij doen niets anders!

We zijn opgericht in 1988, binnen het lokale bedrijfsleven, waaronder Reeds Auto, petrol,link en meer al vallen. We profiteren allemaal van het regionale uitbreidingsprogramma.

Ons algemene handelsgebied beslaat het noorden van de markt. Dit grote handelsgebied vertegenwoordigt 60% van de automobielmarkt.

Onze focus ligt op klanten en technische detailers.

Omdat we klein zijn, moeten we ons concentreren op de klant en technische detailers.

Onze bezoeken aan een reparatiewerkplaats eindigen altijd bij de aankoopbeslissing van de auto. We kunnen de auto dan repareren of verkopen. Echter, voordat we de auto kunnen verkopen, moet de originele factuur worden ondertekend, en dan moeten we de auto verzekeren, zodat deze niet veel meer kost dan de factuur wanneer deze wordt verkocht.

Van de 12 banen die we elke avond voltooien, bezoeken we gemiddeld minder dan 2% van onze dienstensector. Van de 16 retourzendingen van klanten hebben we waarschijnlijk minder dan de helft gezien die mogelijk extra klanten zijn.

Daarom moeten we ons concentreren op ons gebied. Marketing naar een gebied is alleen zakelijk zinvol. Meer dan enige andere focus moeten we ons aansluiten bij de top 5 bedrijven in ons gebied in het aantal accounts en klanten per uur.

We hebben een focus op klantenservice.

We hebben een focus op klantenservice waarbij de klant bezig moet blijven terwijl er aan de auto wordt gewerkt. Hoewel we genieten van autowerk, is autoveiligheid verreweg onze grootste drijfveer. Je weet nooit waar je een potentiële klant tegenkomt, en we volgen hun behoeften de hele tijd. Dit maakt ons het go-to-bedrijf voor alle reparaties in Eindhoven.  Autobedrijf Eindhoven

We bevinden ons op het hoogste niveau van klantenservice waar we door onze concurrenten worden erkend als het enige team voor heel België en de wereld. Twee vragen die iedereen mij zal stellen als ik een nieuwe klant in Eindhoven aanmeld zijn hoe lang werk je daar al en heb je referenties.

We bieden een heel eenvoudig 4-stappen serviceplan voor elke auto waaraan we werken binnen en buiten het lokale fast-track eigendom met Car Care Europe, en ook u kunt profiteren van dit plan omdat we allemaal extra doen, achter de schermen werken voor elkaar.

Heb jij een lach op je gezicht?

Bezoek onze website voor meer informatie over auto's en diensten in Eindhoven.