Laat je auto wrappen en personaliseer je auto van eigenzinnig tot chic

Het probleem met een normale car wrap is dat het regelmatig moet worden verwijderd om het vuil en stof dat zich heeft opgehoopt tijdens het seizoen van aanbrengen weg te kunnen wassen. Voor een auto die vaak wordt blootgesteld aan de elementen, kan een normale car wrap niet geschikt zijn. In gevallen zoals deze, waar de auto voor lange perioden wordt gelaten zitten, wordt het duidelijk dat car wrap doorlaatbaar wordt voor vocht en wordt de huid van vitaal belang voor de bescherming van de auto, net als de huid van een mens. Een car wrap is dus niet alleen een nuttige bescherming voor de auto zelf, maar ook voor de mensen die er rond rijden.

Het meest voorkomende type vanPPFskin car wrapis de film van Dependabically plated filmEr bestaat geen andere naam in de auto skin wereld dan Dependable films. Het bedrijf erachter is eigendom van precies hetzelfde bedrijf dat de films maakt, dus het is een eerlijke veronderstelling om te zeggen dat ze het beste van het beste zijn. De afhankelijke films worden gemaakt van duurzame materialen, in tegenstelling tot die van de vele tegenhangers. Zij worden op speciaal verzoek gevormd en vereisen geen conserveringsmiddelen. De geproduceerde film is betrouwbaar binnen zeer strikte parameters.

Beide films zijn vergelijkbaar in de zin dat ze beide de auto beschermen tegen zowel vuil als vocht. Een korte blik op de twee folies volstaat om de mate van hun gelijkenis aan te tonen. Met andere woorden, de vlekken op de folies zijn precies hetzelfde, alleen de grootte is verschillend. In beide films wordt de bescherming niet door was, maar door een thermoplastische kleefstof geboden. In beide folies is ten minste één laag plasticiteit aanwezig, die wordt gebruikt om de folie vriendelijk en soepel te maken. Voor de meest effectieve bescherming moet de folie over de hele auto worden aangebracht, want door de dunheid van de folie kan deze vuil en vocht opnemen en blijft de auto het hele seizoen schoon en helder.

De folie van Dependable films wordt aangebracht met behulp van masking tape methodes. De Dependable skin dankt zijn naam aan het feit dat hij moeilijk van het voertuig te verwijderen is, en zelfs op het lakwerk kan worden aangebracht. Om de lak te beschermen, moet de afplaktape uitgebreid worden gebruikt, en dus goed worden opgewreven voordat de folie wordt gebruikt. De Dependable films hebben talrijke beschermende coatings, waaronder de skin van het type skin, die de film rekbaar maakt. De skin wordt gebruikt wanneer de folie op de lak moet worden aangebracht, en zorgt ervoor dat de folie voldoende rek heeft.

Wanneer de betrouwbare folie wordt aangebracht, moet deze volledig bedekt zijn, zonder spleten tussen de lagen. Als de lagen niet goed zijn aangebracht, kan de folie loskomen van het omringende schilderwerk, waarbij het blik of de lak zelf het slachtoffer van de fout kunnen worden. Om het zeil op zijn plaats te houden, moet de afplaktape worden gebruikt om de randen van de lagen mooi op elkaar te binden. Een afdekzeil of een combinatie hang tag is nodig opknoping onder de passagier zijruit voor verantwoording.

Mocht het raam aan de passagierszijde persoonlijke initialen bevatten, dan moet een speciaal “zelfmoord”-zakmes met een lemmet dat identiek is aan het lemmet dat voor de veiligheidsgordel van de bestuurder wordt gebruikt, in de auto worden bewaard. Hiermee kunnen de riemen van de folie gemakkelijk worden losgemaakt, zodat de folie bij een ongeval gemakkelijk kan worden verwijderd. De folie moet met zorg worden behandeld, omdat het een thermoplast is en tot plastic kan worden als het uit de houder loopt. Regelmatig moet worden gecontroleerd of de folie goed vastzit. De folie wordt over het algemeen op zijn plaats gehouden met behulp van een speld die licht kan worden gedraaid om de folie los te maken of door een beetje gewicht op de tegenoverliggende flens van de folie te zetten. met handdoeken moet het raam worden afgedroogd en moet de speld waarmee de folie op zijn plaats wordt gehouden, worden weggestoken.

Deskundigen raden aan om de folie om de 12 maanden te vervangen. Dit is een voorzichtige schatting, maar is gebaseerd op een continu gebruik van de auto gedurende vier jaar. Carwrapping

Met een warmtepistool kan de ruit worden verwarmd om de folie te verwijderen. De auto moet op een schaduwrijke plaats worden geparkeerd en het warmtepistool moet worden gebruikt aan de binnenkant van de ruit. De auto moet worden opgewarmd, zodat de thermohardende lijm smelt en de folie aan de binnenkant zacht wordt. De bestuurder moet dan de warme auto terug op de ruit werken. Deze procedure moet worden herhaald totdat de bestuurder ervan overtuigd is dat de folie volledig zacht is alvorens de folie op de ruit aan te brengen.